[rev_slider tourist]

Degustare de zbor

Este o sesiune de practica a cursului de Incepator si se prezinta sub forma unui  curs elementar  cu parapanta. Veti fi preluat de un pilot instructor si dus la una dintre locatiile de zbor, unde veti fi introdus in aceata lume minunata a zborului. Prin acest curs test cu parapanta veti invata cateva notiuni teoretice si practice de baza in zborul cu parapanta.

Pe urma in functie de progresul dvs si capacitatile fizice, si bineinteles de starea vremii, se va mari treptat inaltime de la care veti decola. Pana la sfarsitul zilei veti avea cel putin 2,3 zboruri facute singur de la aproximativ 50m, asistate de instructor prin statie radio.

La finalul zilei Test veti fi inregistrat in clubul Paramania si veti avea deja un raport care va ramane in scoala clubului. De asemenea, la sfarsitul zilei veti primi o diploma de curaj semnata de catre echipa Paramania.

Ce vei face in sesiunea de test?

  • veti afla cum se pregateste parapanta pentru decolare,
  • verificarile preliminare zborului si controlul aripii la sol (gonflaje),
  • evaluarea locului de zbor,
  • decolari si aterizari de la baza pantei de scoala.

Continuarea aceastei experiente inedite este posibila prin inscrierea la cursul de incepator care va va arata ce inseamna cu adevarat a zbura cu parapanta!

Gusta din placerea zborului!